Startsida
Köpa häst på JK´s häst
Om Jenny Karlsson
Referenser
För ridskolor/föreningar
Tjänster
Träningar
Admin av hemsidan
 

För ridskolor/föreningar

För ridskolor/föreningar och privata anläggningar

Utbildad instruktör vid SLU/agroVäst i Skara (även ridledarkursen samt ungdomsledarutbildning). Drivit egen anläggning med periodvis upp till 25 hästar i träning. Meriter från tävling upp till nationell nivå.

Tillridning/utbildning av hästar
Det är ju sedan länge känt att hästarna håller bättre, att eleverna är mer nöjda och att instruktörerna får ett lättare arbete om man kontinuerligt utbildar/underhåller utbildningen på ridskolehästarna. Ibland kan det dock vara svårt att schemalägga ordinarie personal för detta uppdrag. Jag har stor erfarenhet av att både utbilda olika typer av hästar samt undervisa på ridskola och vet vad som krävs av en välfungerande ridskolehäst. Därför kan jag hjälpa er vid enstaka tillfälle eller på en mer återkommande basis. Pris beroende på uppdragets storlek. Kontakta mig för information.

Vikarie
Kan vikariera både som stallpersonal och instruktör. 300kr/tim plus reseersättning 18.50kr/mil

Kurser/clinics/läger
Håller kurser i lastträning, foderstatsuträkning, utbildningsskalan, lösgjordhet osv, osv. Även clinics i både hoppning och dressyr. Håller även läger och flerdagarskurser. Hoppning, dressyr, teori, longering, löshoppning, ja jag har möjlighet att anpassa upplägget helt från era önskemål.
Kontakta mig för prisuppgift.

Provridningar
För ridskolor som finns i norra delen av vårt land är det ofta svårt att kunna åka och provrida hästar som kommer söderifrån. Jag erbjuder att åka och provrida på uppdrag. Har mångårig erfarenhet både av undervisning på ridskola samt att förmedla hästar till ridskolor. Milersättning plus timersättning för utfört arbete. Kontakta mig för exakt prisuppgift!

Hjärtligt välkomna med er förfrågan/bokning!
hastartillsalu@hotmail.com
0707-318006

Alla priser är inklusive moms.Skriv ut denna sida

Hemsidesmotor som ingår i TSAR Webbhotell