Startsida
Köpa häst på JK´s häst
Om Jenny Karlsson
Referenser
För ridskolor/föreningar
Tjänster
Träningar
Admin av hemsidan
 

Träningar

Träningar

Träningar erbjuds på Habo gård, Nässjö ridklubb samt i Länghem. Och utöver det går det bra att boka enskilda dressyrträningar samt hoppträningar enskilt eller i grupp. Se information nedan.

I Nässjö är jag onsdagar på ridskolan och torsdagar specialgrupper i hoppning. Jag hänvisar till klubbens hemsida ovan.

Habo gård finns jag på plats ca var tredje vecka. Det går även bra att boka andra uppdrag när jag ändå finns i området. Se information under fliken "Tjänster". I övrigt hänvisar jag till gruppen "Jenny-träningar på Habo gård" på facebook. Om du inte har ett facebookkonto så vänligen kontakat mig via telefon eller mail så löser vi informationen på annat sätt.

I Länghem håller jag träningar ungefär en gång i månaden. Vi är i klubbens ridhus. Det går bra att både rida hoppning och dressyr. Se facebookgruppen "Jenny-träningar i Länghem"

I Aneby håller jag träningar i hoppning och dressyr varje tisdag. Se gruppen "Jenny-träningar i Anebyområdet".

För er som vill boka träningar på andra platser

Jag håller även träningar på andra platser efter önskemål och i mån av tid. Jag håller träningar i både hoppning och dressyr. Är utbildad instruktör och har tävlingsmeriter upp till nationell nivå. Har undervisat allt från nybörjare till tävlingsryttare upp till SM-nivå. Lägger stor vikt vid grundarbetet och tycker att det är viktigt att skapa glädje hos både häst och ryttare för att på så sätt få en stabil och god utveckling framåt.

Priser (alla priser är inkl moms):

Utöver lektionsavgiften tillkommer en "inställelseavgift" som inkluderar restid och bränslekostnader. Denna avgift delas på antalet ridande. Detta gör att det inte finns någon nedre gräns för antalet ridande. Kontakta mig för prisuppgift för just den plats du vill träna på. 

Du ansvarar själv för att eventuell ridhus/ridbanehyra betalas om inget annat överenskommits.

Dressyr/hoppning enskilt 30 min 200kr eller 45 min 300kr
Du ansvarar själv för att vara framskrittad minst 10 min samt lätt framriden i ca 10 min innan din lektion börjar. Du travar ned och skrittar av på egen hand.

Hoppgrupp: Kontakta för prisuppgift beroende på hur många ni vill ha i varje grupp.

Jag undervisar normalt sett inte dressyr i grupp då jag inte tycker att det ger eleverna tillfredställande utveckling. Vissa undantag kan göras men då bör eleverna i gruppen vara mycket jämna.

Det går givetvis bra att boka in någon av de andra tjänsterna i samband med träning. Se fliken "tjänster".

Betalas på swish 0707-318006 eller på konto till i swedbank clearingnr: 8299-0 konto: 994 448 591-2 senast dagen efter träning. Ange namn vid betalning på konto.

 Skriv ut denna sida

Hemsidesmotor som ingår i TSAR Webbhotell